Breath-in-Meditation

21 napos pénz meditáció a gazdagság megteremtéséhez

A 21 napos gazdagság vonzó meditáció az alábbi, egyszerű lépésekből áll.

21 napig minden este menj le szintedre, meditáljál, mielőtt aludni mész.  Tartsd a lépéseket egytől egyig. Mindkét reszt csináld egymás után, az első és második részt is. Ha  esetleg valamelyik este nem tudnád csinálni, akkor tanácsos újra kezdeni a 21 napos meditálást.

Első rész:

Helyezkedj el kényelmesen, és legyél biztos abban, hogy senki nem zavarhat a meditáció közben.
Menj le szintedre, és láss 10 arcot egyenként, egymás után. Ezek az arcok lehetnek olyanok akiket ismersz, lehetnek híres személyek, de lehetnek teljesen idegen arcok is. Lásd ezeket az arcokat úgy hogy mindegyikük mosolyog, kedves széles tiszta mosollyal.
Ha egyik másik arc nem mosolyog ne aggódj, küldjél neki pozitív energiát magadból hogy mosolyogjanak és üzend nekik gondolatban hogy hamarosan újra látni fogod őket. Légy biztos abban, hogy a találkozás csodás és gyümölcsöző lesz.  Minden este láss 10 új arcot, ha mar nincs több ismerős arc, akkor hagyd hogy a képzeleted close up clean smile white freemutasson újabb mosolygó számodra akár idegen arcokat is.

Második rész:

Képzeld el egy gyönyörű erdős, fás helyen sétálsz.  Képzeld el kedvenc pihenőhelyed, gyógyítóhelyed.
Most állj meg egy pillanatra, és  érezd, hogy egy szellő öleli körül a tested. Ez a szellő aranyfényt hoz magával, ami szintén körülölel.  Lásd, hogy az egész tested körbe van véve nagyon finom arany fénnyel, arany színű por, amely megragad bőrödön, ruhádon.
Az arany por mágnesezve van, és pénzt, gazdagságot, jóllétet vonz Freemagához. Figyeld ahogy a szél fúj, a sok pénz amit az arany por vonz ragad hozzad az aranypor hívogató energiái miatt. Lásd magad hogy örömmel elfogadod ezt a pénzt, áramoltatod, és saját és környezeted fejlődésére, jól létére használod.

A 21 nap alatt egészen biztosan változások állnak be az életedbe.
Figyelj fel rá hogy milyen új lehetőségek nyílnak meg majd előtted, pontosan ott leszel és akkor a legjobb helyen ahol találkozhatsz vagy hallhatsz olyanokról akik épülésedre, segítségedre lehetnek, lelked és gazdagságod fejlődését segítik. Az is lehet, hogy pénzt találsz az utcán, de sose feledd a gazdagság nem csupán pénzbeli sokaságot jelent, a gazdagság első sorban a lélekből ered. Merd elfogadni amit kapsz és légy hálás érte, megérdemled.

Mindenek felett örülj a jó szerencsédnek! Minél több gazdagságot teremtünk mint egyének, annál gazdagabb életünk lesz, és többet oszthatunk meg másokkal, így mi is formálhatjuk, alakíthatjuk gazdagabbá tehetjük saját gazdagságunkkal a világot!