haj

A hajviselet mint szimbólum

Mit is jelenthetnek a frizurák, Tudtad, hogy nem mindegy hogyan fogod fel a hajad, hogyan látod szépnek? Miről árulkodik a hajunk??

A hajpánt plusz hosszú haj

A hajpántnak kislányos kisugárzása van, a kisgyerekek az iskolában hordták, hoyg ne lógjon szemükbe a hajuk, így pontosan lássák a táblát és ne romoljon a szemük. Aki hosszú hajjal, hajpánttal szerelkezik fel reggel, vagy szokása sokszor ezt a hajviseletet választani hiányolja a gyerekes energiákat, szeretné visszaidézni a múltat, a gondtalan éveket.

 

haj

A hajpánt a homlokba húzva

Biztosan találkoztatok már olyan emberrel, akár nővel akár férfivel aki a hajpántot vagy kendőt szorosan behúzza a homlokába. Ez a vagányság szimbóluma, de hát csupán azt akarjuk erősíteni, amiben gyengék vagyunk. A hajpántot homlokába húzó egyén vagánynak, megrendíthetetlennek próbál tűnni, és ha sokáig tartozik ez a szinbólum az eszköztárához ez meg is történik, sikerül elérni a zordabb, megközelíthetetlenebb külsőt.

A copf és a lófarok

A copf kihangsúlyozza az arcvonásokat és az arcélet, látszanak az arc hibái, jellegzetességei.,. Főleg kislányoknál divatos, egy vagy két copf. Ha egy felnőtt nő hord copfot, az azt jelzi, hogy az adott nap szeretne tisztán látni, letisztult energiákkal találkozni, tiszta képet kapni a világról. Ha ez a copf kislányosan kétoldalt virít akkor mindenképp szeretné az illető visszanyerni gyermeki mivoltát és elkerülni a felelősségteljes helyzeteket.

 

Rövid fiús frizura

Az ilyen nők irányírani szeretnek, ők akarnak lenni a párkapcsolatban aki a nadrágot hordja, kezükbe veszik az életük irányítását és nem hagyják rá a férfiakra, Túl vannak már nagy csalódásokon, és eleget láttak már, szóval tapasztalatot is sugároz ha egy nő fiúsra vált, … vannak azért kivételek is a világban, van hogy a szülők fiút szerettek volna lány helyett és fiúsra nevelik a lányt, rátukmálják a rövid frizurát és mivel a lány nem sugározza személyiségéből fakadóan azt amit a frizura alapvetően szimbolizál olyan hideg öszképet kapunk, és ez megnehezíti azt hogy a leányka párt találjon magának .

 

Hosszú egyenes haj

A hosszú haj mindig is divat volt, de egy haj minél dúsabb annál jobb benyomást kelt egy férfiban. A hosszú és egyenes, lapos hajat viselő nők általában gyorsan megadják magukat a sorsnak, nem kűzdenek igazán saját valójukért ,céljukért. Általában kevés bennük a tartás, ami kiütközik a hajuk jellegén is. Létezik, hogy a kisgyerekeknél a pubertás megjelenésekor ez a hajtípus átmegy a hullámos hajba, különös egybeeséssel pont akkor amikor a saját kamasz játszmáikat játszák, azaz saját maguk kiteljesedéséért harcolnak.

Hosszú hullámos dús haj

Szőke hajszínbe kiemeli az arcvonásokat és esetleges hibákat is, leginkább fekete színbe áll jól minden nőnek … a legtöbb férfi vizuális tipus, és a jó géneket hordozó nőket részesíti előnyben, a jó gének pedig a jó külső adottságok jelei … ez a hajtipus a legvonzóbb, minél dúsabb és erőtöl ragyogóbb annál jobb, annál magabiztosabb, kitartóbb jellemet takar.