tumblr_n2k138YEtG1st5lhmo1_1280

A pánik

Légszomj… mintha ülnének a mellkasomon.. nagyon dobog a szívem, majd kiugrik a helyéről… mintha valaki fojtogatna…
Azt gondolom, mindjárt meghalok…
Azt gondolom, mindjárt megőrülök…
Nem merek, nem akarok kilépni az ajtón…

Ismerősek a tünetek?
Orvosilag nincs semmi szervi probléma?
Az agyad jelez, hogy valamit nem jól csinálsz. A tested jelzi, hogy nem kényelmes számára valami, a lelked jelez, hogy nem jó érzései vannak, valamiből ki akar törni, kiszabadulni.
Ez a pánik, aminek igenis vannak gyógymódjai. A gyógymód pedig a legtöbb esetben saját magad megtalálása, felfedezése, önnön energiáid szabadon engedése.
15-201-12969032691256201406-horrifique6 A pánik egy olyan állapot, ami egyértelműen jelzi, hogy leléptünk az útról, valamit nem jól értelmeztünk, nem jól élünk át. Valamit megtagadunk önmagunkban, önnön szándékainkból, és ez az ami ehhez az állapothoz vezet.
Sajnos a legtöbb nyugati orvoslás szerinti módszer tompító, nyugattó szereket ír fel erre az állapotra, ami ideig óráig használ, elnyomja a jelentkező tüneteket.
Ez azonban csupán annyit jelent, hogy elnyomjuk önmagunk megvalósításának, önnön életösztönünknek az utolsó feltörekvő energiáit is.
A nyugtató ez esetben nem megoldás, hiszen szervezetünk épp az ellen lázad, hogy nyugodtak maradjunk. Valamiből, valahogy ki akar törni, fel akar ébredni ezeréves csipkerózsika álmából, hogy minden nap igaz és öszinte mosollyal, teljes energiákkal keljen.
A pánikállapot kezelhető, és kezelni is kell, de semmiképp nem kell elnyomni. Felszínre kell hozni a pánikállapotot kiváltó okot, ami nagy és merész vállalkozás és ott megfordítani az energetikát. Hiszen sosem a probléma a probléma, hanem az ahogy hozzáállunk. Vállalnunk kell saját felelősségünket az ügyben, ez az alap kulcsa a gyógyulásnak.
Kezelhetjük testileg és lelkileg. Testileg tökéletes kiegészítő terápia a megfelelően kiválasztott homeopátiás kezelés, a mozgás és a vízivás. Ez mind a segítségünkre lehet a lelki, kineziológiai terápia mellett a testi feszültséget is segít oldani.
A pánik egy állapot, egy útjelző amiből olvasnunk kell. H10-22-04-554_950x510a megtanuljuk a nyelvét, tudjuk mit tegyünk ellene, felszínre hozhatjuk és az elnyomó energiákat a saját építö szolgálatainkba tudjuk állítani.
Egy éve kezeltem egy nagyon kedves fiatalembert, aki a pániktünetei miatt nem ment be olyan helyre, ahol két embernél több volt, igazából nem is nagyon mozdult ki idegen helyre, csak és kizárólag a megszokott környezetbe. Ő akkor már több éve élt ezekkel a tünetekkel, mindennap, minden pillanatban félt a haláltól a tünetei miatt. Most épp az Everness fesztiválon segédkezik sok idegen embernek, és manapság már a párja várja a bevásárlóközpont pénztáránál, hogy induljanak végre.
Higgy önmagadban és engedd meg Te is magadnak a boldogságot.

Komlóssy Vera- kineziológus      www.kristalykinez.hu

 

Ez is érdekelhet:

spirit01 A tíz legspirituálisabb kép amit láttál
____________________________________________________________________

rbsf_62 Tippek fáradt anyukáknak
___________________________________________________________________
indigo_child_traits Az indigógyerek