spirit8

A spirituális számunk

Létezik egy mérce, egy skála ami nem csupán a rezgésszintünket , születési energiánkat képes megadni, de azt is, hogy nagyjából hol tartunk spirituális fejlődésünk útján. Ne feltétlen haladj a lineáris gondolkodás mentén, az egészet inkább mátrixszerűen képzeld el, a fejlődés nem csupán egy létra amit meg kell mászni, bár tény hogy egymás utáni lépések sorozatából tevődik össze, rengeteg fajta és féle irányba mutató dimenzióból áll össze.
A spirituális fejlődést kérlek értelmezd úgy, mint lelked mesterré fejlődését, a hit szerint nem leszel a végén sem a mesék értelmében vett varázsló sem jósnő. A Spiritualitásod skálája csupán azt mutatja, hogy lelked mennyire fejlett az egység szemszögéből.
A spiritualitás nem egy út, nem egyetlen egy irányba vezető lineáris vonal. Mindenki máshogy, más ütemben, más értelemben fejlődik, vagy épp hanyatlik vissza. A spiritualitás útvesztőjét képzled el úgy, mint egy nagy hatalmas mátrix elméletet, egy több dimenziós kockát, amelynek minden pontját át kell járd és meg kell értsd lelked teljessé fejlődése során. Azonban egy életen át az egészet megismerni spiritualityENlehetetlen. Mindenki csak egy-egy darabkáját ismeri és szerencsésebb esetben oldja meg. Ezért találkozhatunk olyan spirituálisan emelkedett emberekkel például, akik minden körző szögmérő és számítógépes program nélkül állítanak fel horoszkópos születési képletet, vagy olvasnak kártyát, gyógyítanak embereket és így tovább, de mindig valahogy szemmel látható pénzügyi nehézségeik vannak. Nekik ezt az oldalt még tanulniuk kell.

Spiritualitásunk, spirituális számunk más és más. Mindenkinek egyéntől, korszaktól és fejlődési szakasztól függ. Spirituális fejlődésünk nagyjából ugyanolyan tanulási folyamaton meg keresztül, mintha egy új nyelvet tanulnánk. Először semmit nem értünk belőle, aztán néha-néha már felrémlik egy ismerős szó, de hallunk még saját nyelvre lefordítva igazán mulatságos dolgokat is. Fejlődési szint ugyanúgy érteni például egy szimbolikus nyelvezetet, mint a tarot kártya, de ugyanúgy fejlődési szint igazán kijönni a szüleinkkel.
Minden egyes embernek más és más a fejlettségi szintje, mások az elvárásai, a neveltetése. Mindenki másképp és más ütemben fejlődik. Nincs két ugyanolyan ember és ez így van jól.
Van, aki lehet megmosolyog amikor elmeséled, hogy ráléptél spirituális fejlődésed útjára. Lesz, aki a szemedbe mondja, de lesz aki csak a hátad mögött.
Ne állj neki vitázni velük. Aki vitázni szeretne veled és kézzel lábbal meg akarja magyarázni neked miért NEM jó és miért NEM hisz a spiritualitásban, valószínű nincs a Te spirituális számod szintjén és spirit6még mindig a NEM törvényei szerint él ahelyett hogy a saját teremtőképességét, lelkét edzené a fejlődéshez és boldogsághoz.

A negatívan szereplők az életedben néha csak görbe tükröt mutatnak és mire ennek a könyvnek a végére érsz, és Te is azt szeretnéd egészen biztosan pozitívan viszonyulnak majd hozzád a körülötted álló emberek. Addig is fordítsd meg a feléd irányuló rosszindulatú vagy kétkedő energiákat és köszönd meg azt, hogy alkalmat adnak türelmed gyakorlására.

Lehet hogy akik most nem értik spirituális fejlődésed, egyszer majd valamikor a jövőben Hozzád fordulnak tanácsért. Aki most ebben a pillanatban veled ellenszegül csupán más fejlettségi, spirituális szinten van. Más a rezgés száma, más dolga van, jelenleg mást kell megtanulnia. Ezt pedig el kell fogadd.
És ez jól van így. El kell fogadni, hogy nem minden ember egyforma, és nem minden ember egy helyen tart akár spirituális, testi vagy szellemi fejlettségben.
Elképzelhető, hogy aki kinevet, vagy megszól, még nem tart ott, hogy akár saját spiritualitásáról halljon. Lehet eddig sok ilyen emberrel találkoztál. Ezután pedig egyre több olyan ember fog az életedbe lépni, aki a fejlődésedet segíti.