Breath-in-Meditation

Aktivizáld energiáid a kristályok segítségével!

Energiahiány általános közérzet javítása

Belső energiarendszered aktivizálására a legmegfelelőbb a hegyikristály használata, mégpedig meditációs kristályként a hétlapú csúcsos hegyikristály, mellette ékszerként pedig bárhol hordható például, fülbevalóként, nyakláncként, gyűrűként is. Ha úgy érzed hogy belső energiarendszered, aktivitásod kimerült, leggyorsabban a tűkvarccal indíthatod be az aktivitásod, ez a kristály főként akkor hasznos, ha a lelkierő hiánya valamiféle lelki egyensúlyi zavarból fakad. Az ametrin és krizokolla kristály is hasznos energiahiányos állapotban, az energiarendszered aktivizálja, működésében

Napkő

Napkő

egyensúlyt teremt. A kvarckristály akkor is segít visszaadni lelki erőd, ha az energiahiány abból fakad, hogy valamihez görcsösen ragaszkodsz, nem tudod elengedni. A csaroit aktivizálja energiaáramlásod és hitet ad önmagadban.
Ha már megfelelően megindultak a lelki energiáid áramlása, az energiaáramlás folyamatát hegyikristállyal és magnetittel tudod fokozni, vagy folyamatosan szinten tartani. A napkő aktivizálja a teremtö energiáid, és segít tárgyalásoknál, és bármilyen olyan helyzetben amiben érvényesíteni kell önmagad!

Energiafölösleget, negatív töltést legegyszerűbben mozgással tudod levezetni, de mindenképp vigyél magaddal egy purpurit kristályt, ez hatékonyan segít eloszlatni az energiáid a megfelelő helyre.
Energiablokkok feloldására a citrin, füstkvarc, hegyikristály és boji kövek a leghatásosabb rezgésközvetítők. Használhatóak meditációs, csakrakőként, talizmánként és ékszerként egyaránt.
chriÉletkedvet és életörömöt elsősorban kvarckristályokkal nyerhetsz, a borúlátásod a füstkvarc gyógyítja, az örömöt a rózsakvarc hozza meg számodra. Hordhatod ezeket a kristályokat ékszerként, segítséget nyújtanak csakrakőként is, és elixírt is készíthetsz belőlük belátásod szerint. Lelki és érzelmi kimerültségnél használj gyógyító energiaközvetítésére ékszerként opál kristályt, melyet gyakran tisztítasz és kizárólag csak holdfénynél, vagy a felkelő napnál töltesz fel energiával.

Ezek is érdekelhetnek:

párkapcsolat Az 5 ös szám szerelmi kapcsolatai

________________________________________________________________

indigo_child_traits Az indigógyerek

______________________________________________________________

bam11Bambuszvarázs