citrom eletlm

Citromkúra- ne vágj savanyú képet hozzá

Citromkúra – nyiroktisztítás évente kétszer

Minden évben kétszer ajánlott megcsinálni ezt a kúrát, és még nincs késő hozzá elkezdeni.
Napjainkban a fokozott természetellenes élelmiszeradalékok túlsúlya mellett kevés a szervezet saját salaktalanítása, ezért egy pár apró technikával, kúrával fokozottabban tudunk segíteni a szervezetnek a káros anyagok kiűrítését. Segít a szervezet méregtelenítésében és hatásos a narancsbőr ellen is!

A kúra alatt elsősorban túlnyomóan a növényi étrend, és mindenképpen bőséges folyadék fogyasztás ajánlott.

Az Alap citromkúra a szervezet méregtelenítéséért, lúgosításáért:

citrElső nap reggel éhgyomorra 1 egész citrom kifacsart leve.

A második napon reggel, és ebéd előtt fél órával kortyolja el hígítatlanul a citromlét, a harmadik napon reggeli, ebéd, vacsora előtt fél órával is egy citrom leve az adag.

A következő napokon egy-egy citrommal növeld a mennyiséget, mindig a soron következő étkezés előtt, így a kilencedik napon háromszor három citrom lesz az adag. Ezt folytasd a 15. napig, majd a tizenhatodik naptól fokozatosan csökkentsd az adagot az esti étkezéssel kezdve egészen a huszonharmadik napig, amikor már csak reggel kell az egy egész citrom levét fogyasztanod.

Ha ez a módszer bonyolultnak tűnik az alábbi módon is végezheted a citromkúrát,

Egyszerűsített citromkúra:

21 napon keresztül minden nap két egész citrom levét (a bőségesebb, lédúsabb fajtából) facsarj bele másfél literes vízbe, és ezt idd meg egész nap folyamán. Arra figyelj, hogy éhgyomorra fogyassz belőle minimum 3 dl-t.

Free

Nem csupán a nyirokrendszert tisztítja, de lúgostja is a szervezetet, így ellenállóbb lesz a baktériumok és vírusok ellen.

Terhesség és szoptatás alatt a citromkúra csak orvos felügyelete mellett ajánlott.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>