Breath-in-Meditation

Gyógyító meditáció 5.

Energiakristály gyors energiatöltő meditáció

Ezt a gyakorlatot akkor használom ha gyors energiatöltésre van szükségem. Ez az a gyors meditáció amit bármikor bárhol használhatsz, hiszen nem vesz többet igénybe két három percnél.

A megszokott módon menj a pihenőhelyedre. Állj most a mező kellős közepére ahol egy kristálytömb vár. Gyönyörű színein játszik a napfény, lépj fel rá és helyezkedj el kényelmesen. Egy egészen más világ nyílik meg most számodra a fennsíkodon.

Előtted a napsugarak töltő energiái, hátad mögött a csillagok biztos fénye. Tárd ki a karjaidat, tenyereid nézzenek felfelé. Képzeld el, hogy egy sugárzó fénynyaláb indul el feléd az univerzumból le a kristály irányában, és ez a fényenergia szép lassan elkezd alulról, a lábadtól körbetekerni. Éltető energiáival tölti fel fokozatosan a lábaid, térded, csípőd, hasad, mellkasod, végig az egész tested ahogy, egyre több testrészedet öleli át. Porcikáidban egyre több az életerő és a bizsergés. Hagyd, hogy egy fénylő energiaburkot fonjon köréd ez az Univerzumból érkező kristályenergia.szivarvany eletlm

Ha már fejtetődet is elérte, érezd, és élvezd ezt a végtelen energiát egy pár pillanatig. Lásd a napot magad előtt és a csillagokat magad mögött.

Ha már elég időt töltöttél a kristályenergia ölelésében, és elég energia töltötte fel sejtjeid vegyél egy nagy lélegzetet és ereszd le a kezeidet. Most meglátogathatsz egy másik helyszínt képzeletbeli gyógyító fennsíkodon, vagy elmehetsz az ajtódig, visszatérhetsz meditatív állapotból éber állapotba. Bármikor visszatérhetsz fennsíkod közepére és bármilyen kristályt hívhatsz segítségül energiáid aktiválásához.

 

Ez is érdekelhet:

indigo_child_traits Az indigógyerek
__________________________________________________________

Lovely_illustration_of_Happy_family_at_tea_time_wallcoo.com   Eperkelétem első fázisa
_____________________________________________________________
5 elem - fa Home dekor – az 5 elem – Fa