cropped-purple_light_solid_lines_10650_1920x1200.jpg

Home dekor – 5 elem – Fém

5 elem, avagy a természet térhódítása odabent.

Számtalan pillanat van amikor leginkább kifeküdnél a természetbe de az idő nem engedi …
Hozd közelebb magadhoz a természetet, egészítsd ki az elemek harmóniája szerint lakhelyed.

A FÉM

fémA legmarkánsabb az öt elem közül, éles, kemény, harcias, befelé forduló energia. Az őszt szimbolizálja, a pihenés, elmúlás kezdeti időszakát. Színe a fehér, szürke, ezüst és az elem megkettőződéséből születő arany szín. A Fém elemű ember szilárd jellemű, ezért néha talán nehezen megközelíthetőnek is tűnhet. Mégis természeténél fogva vonzó, csillogó energiákkal rendelkezik ezt tudatosan használja is. Érdeklődéssel figyeli az anyagi világ szépségeit, szívesen kihozza önmagából is a szépséget, jóságot, erkölcsösséget. Kiváló kommunikációs készséggel rendelkezik, vidám, szépérzéke fejlett, nem ritka hogy antik dolgokat gyűjt.
A pozitív beállítottságú Fém elem hozzásegít minket ahhoz, hogy üzleti sikereket érjünk el, de vigyázat, a Fém elem, mint a mágnes, kétpólusú mivolta miatt benne foglaltatik az elem negativitása is a túlzott versenyszellem, mások leigázása.
Ha épp szükséged van egy kis keménységre, plusz energiára az érvényesülésben mindenképp fokozd ezen elem számát a környezetedben!

Ha túl sok Fém uralkodik el bennünk előretörhet a Fém elem taszító természete, hideg rideg és makacsul kemények leszünk, nem leszünk képesek hajlékonynak bizonyulni, alkalmazkodni egy témához, helyzetheznaptü2, következményekkel és áldozatokkal nem törődve törhet felszínre a negatív harciasság. A fém elem könnyen átbillenhet az érzések és indíttatások másik oldalára.

A Fém elem adja a Föld számára az értékeket, hozzájárul minden elem tartalommal való feltöltéséhez.

 

Ezek is érdekelhetnek:

spirit01 A 10 legspirituálisabb kép amit valaha láttál
___________________________________________________________________________

Smell-Essential-Oils  Illóolaj kalauz – a borsmenta
___________________________________________________________________________
szivarvany eletlm A szivárvány gyerekek