kristáyok3

Kristályok tisztítása

Manapság egyre divatosabb és elterjedtebb a kristály ékszerek. Szerencsések is vagyunk ezekért, hiszen tökéletesen tudjuk használni az energiáikat saját céljaink elérése érdekében.
De fontos néhány szabályt betartani.

Igazán fontos hogy legelső használat előtt, és később is folyamatosan kiürítsd a negatív energiáktól, tisztítsd meg kristályaidat. Erre azért van szükség, hogy tiszta, átfogó rezgéseket tudjon közvetíteni számunkra. Mielőtt megvetted volna vagy mielőtt hozzád került, általában véve több ezer éve gyűjtötte magába környezete információit, ami nem mindig pozitív volt. Átéltek háborúkat, vérengzéseket, néztek és éreztek korszakok születését és halálát, kitermeltek mellőlük szenet, olajat, túléltek robbantásokat, aminek a káros hatásaitól nagyjából megvédte őket a körülöttük lévő föld, ezért lényüket és gyógyító lényegüket, pozitív alaprezgéseiket nem vesztették el csak tanutak és erősödtek az évezredek alatt. Ne feledjük azonban, hogy a kristályok kitermelésénél, szállításánál is érhetik magát a kristályt olyan befolyások, olyan kezeken mehettek keresztül amitől telítődtek, vagy kicsit elbillen a rezgésük, ezért fontos, hogy mielőtt bármilyen gyógyászati vagy energetikai célra felhasználnánk kristályainkat, és segítségüket kérnénk, tisztítsuk meg ezektől az idők során begyűjtött rezgésektől őket. Csupán a kristály és saját környezeted rezgései azok, amikre szükséged van ahhoz, hogy kiteljesíthessék számodra pozitív gyógyító hatásaikat.

A legegyszerűbb tisztítási módszer a víz. Lehet csapvíz, de a legtisztább energiával maga a forrásvíz rendelkezik. Érdemes ezért, ha egy forráshoz mégy kirándulni hétvégén mindig bepakolni a kristályainkat is .A forrásvízzel való tisztítás egyszerű és gyors csak egy pár pillanatig átfolyatod egyenként a kristályokon a tiszta forrásvizet. Nézed és hagyod, hogy most a kristály irányítson. Forgasd meg az oldalait és hagyd, hogy tisztuljon a kristálytiszta forrásvíz alatt. Mindegyiket külön, külön. Ezt az ékszereiddel is megteheted főképp a gyűrűiddel, mert azok a körkörös alakzatuk lévén még jobban felerősítik és cirkuláltatják a rezgéseket, körözve mindenfajta kapott energiát, emóciót. Külön-külön moss le miden követ és hagyd, hogy lecsöpögjenek egy zsebkendőn vagy egy kis rongyon, majd köszönd meg a víz tisztító energiáit, köszönd meg hogy segített a rezgések helyreállításában és az energiák helyretételében, majd tedd el a kristályaidat. Ha még van egy kis időd, akkor nyugodtan kiteheted a napfényre töltődni, leszáradni egy fél órát –órát. De vigyázz, itt is van például olyan kristály, akinek nem tesz jót az erős sugárzó napfény. Ilyen például a holdkő, ametiszt, praziolit, rubin-ziozit, krizopráz, és topáz. Ezen kristályokat nem szabad tartósan napfénynek kitenni. A Holdkövet például kifejezetten teleholdnál lehet csak tölteni.

Ezek is érdekelhetnek még:

ametiszt  Ametiszt
____________________________________________

medi Gyógyító meditáció 3.
__________________________________________________

mnMentaszörp házilag