12

Magasabb rendü csakrák- kapcsolódj az Univerzum energiáihoz

Léteznek a harmadik dimenziós csakráinkon kívüli, negyedik dimenziós csakrák. Ezen energiaközpontok segítségünkre vannak különleges képességeink felélesztésében, energiáink, gyógyító központokkal és segítöinnkel való kapcsolattartásra.
A negyedik dimenziós csakrák fizikális és éteri csakrák is egyben.
Kapcsolják az emberi testet a felsöbb univerzális energiákhoz.

Az alap hét csakránkkal már megismerkedtünk. Nézzük a többi, számunkra még ismeretlen csakrákat és elhelyezkedésüket.
Nyolcadik csakra – a lélek székhelye
Kékes fehér színben tündököl, és fejünk felett 20-25 cm-rel helyezkedik el.
A nyolcadik csakra auraterünkben kapcsolja össze fensöbb énünket a korona csakránkkal, segít kapcsolódni az égiek tanácsához.
Kilencedik csakra – éteri alap központ
Gyöngyház fehér színben tündököl
Az öröm csakrája, energetizálja testünk összes sejtjét,, egyéniségünk magasabb rendű énünk székhelye, úgynevezett lélekmásolat, itt tároljuk azokat adatokat amikkel lelkünknek feladata van.
12
Tizedik csakra – éteri szakrális központ
Színe: fénylö rózsaszín-narancs
Ahogy férfi és női energiáink egyensúlyba kerülnek, a tizedik csakra megnyílásával kapcsolatba lépünk a naprendszer energiáival, hogy még több gyógyító fényt és szeretetet tudjunk a Földre közvetíteni. A hit és a megérzések is itt helyezkednek el.
Tizenegyedik csakra – éteri galaktikus  központ
Fénylö arany színben ragyog.
A spirituális áramlás képessége kapcsolódik ide.
A rezgés, az univerzális energia akadálytalanul áramlik minden külső körülménytől függetlenül, belsö nyugalmat biztosítva számunkra.
Galaktikus csakra. Megnyílásával képesek vagyunk párhuzamos univerzumokkal kapcsolódni, képesek leszünk a teleportációra és telekinézisre.
Tizenkettedik csakra – éteri kozmikus központ
Színe: halvány ibolya-rózsaszín
A megvilágosodás központja. Megvalósítja a kapcsoaltot a kozmosszal, az Univerzális renddel, a mesterekkel ,tanítókkal és szeretettekkel. A feltétel nélküli szeretet csakrája, ami összeköt bennünket a közös energialenyomatokkal, ezen a szinten a lélek képes a teljes elfogadásra, és arra hogy az energiákat történéseket a maguk valóban csodás és szeretetteljes valójában lássa.