kristáyok3

Obszidián hadsereg

Obszidián: Vulkanikus kőzet, amely oldja a negatív rezgéseket. Megszünteti a sokkot, traumákat, a gátlásokat és ezen keresztül a káros szenvedélyeket. Segít aktivizálni az elfelejtett képességeinket, megszünteti az idegi eredetű fájdalmakat is. Obszidiánból is nagyon sokfajta létezik, általában ékszerként vagy marokkőként használhatjuk. Maga a fekete tiszta obszidián igen erős kő, óriási változást hozhat az életedbe. Használatával feltárulhatnak olyan mélyen gyökerező problémák, amiknek azonnal szembe kell nézni a megoldásával .Ha még csak a kezdetén tartasz a kristályok körüli utazásnak a sima obszidián használatát inkább egy szakember segítségére bízd. Elsősorban a stresszt hozza nagyon gyorsan felszínre és az arra hajlamos embereknél komoly testi tüneteket is okozhat, attól függ milyen súlyos a lelki békétlenség és milyen nagyfokú változásra van szükség az ember életmódjában. A kezdetekben az obszidiánnak csak a gyengébb formáját használd, a hópehely obszidiánt, a szivárvány és füst obszidiánt más néven apacskönnyet.
– Hópehely obszidián: A gyökércsakra köve. Az egyik igazán kedvenc kristályom, mely megszünteti a félelmeket, lelki blokádokat, segíti a káros szenvedélyek legyőzésében, javítja a vérellátást, például dohányzó embereknél, gyorsítja a sebgyógyulást. Nagyon könnyű beszerezni, személy szerint minden dohányzó embernek kötelezővé tenném a viseletét. Méregtelenít, tisztítja a vérereket, javítja a obszidiankeringési rendszert. Csillapítja a stresszt, feszültséget, haragot, kiegyensúlyozottá tesz, rávilágít a korlátozó viselkedésmintákra, és segít elengedni azokat. Türelemre, empátiára tanít. Ugyan alapvetően a gyökércsakrához tartozik, de a napfonatcsakrára téve a hópehely obszidián fogékonnyá tesz a beléd rögződött viselkedésminták felismerésére és megváltozatására, ezzel nagyon sok korlátot felismertet és segít legyőzni. Segít a dohányzás és egyéb szenvedélybetegségek leküzdésében. Oldja a magányosság, elszigeteltség érzését. Minden érzékszervedet megtisztítja, megkönnyíti a meditációs elmélyülésedet.
-Arany obszidián: A gyógyulás kristálya. Használatával könnyen megbirkózhatsz a lelki eredetű sebekkel, sérülésekkel, okaival és következményeivel, feltárja előtted a történések lényegi okait ezzel lehetővé teszi, hogy a mélyen gyökerező sebeket véglegesen begyógyítsd. Nem csupán a lelki sebeket gyógyítja hatékonyan, a testi felületi sérüléseket, sebeket, rándulásokat is feltölti energiával, gyorsítja a sebgyógyulást. Csakrakőként, marokkőként és ékszerként is viselhetjük.
– Ezüst obszidián: Segít felszínre hozni az elfojtott, tudat alatti emlékeket, életed elzárt történéseit, hogy jobban megértsd a mostani történéseket. Élesíti az érzékelésed, és az értelmi képességek terén is hatékony energiatöbbletet biztosít. Beindítja a gátolt gyógyulási folyamatokat.
– Mahagóni obszidián: Olyan pozitív energiákat közvetít számodra, ami tettekre, cselekvésre ösztönöz. Erőt ad új dolgokat kipróbálni, kíváncsiságot kielégíteni, mintha tavasz lenne olyan bizsergést ad. Lehet hogy azért, mert jótékony szerepe van a vérellátásban is, segít ha hideg kezünk lábunk.
– Füstobszidián – apacskönny: Elsőssorban fájdalomcsillapításra használható. Megszünteti a lelki fájdalmakat, megszabadít a boldogtalanság kényszerképzetétől. Erőt és energiát ad, hogy viselője úrrá legyen a pánikon, és saját belő félelmein. Minden típusú feszültségre jó hatással van, akár testi akár lelki eredetű.
– Szivárvány obszidián: A megújulás köve. Pozitívvá, oldottá tesz, segít felülemelkedni a problémán és így másik szemszögből láttatni a történéseket. Érzéseidet elmélyíti, a kicsinyes érzéseken felülemelkedtet. Egyszerre erősít, és gyengéddé tesz. Igen fontos kő ha épp életútváltás előtt állsz, segíti döntésed.