Otthonod és a Feng Shui – a család és egészség

Egészség és család- CSEN

Az egészség és család a bágua térképen az alaprajzod bal oldalának közepén található, a gazdagság és siker területe alatt. A Csen magyarul viharos erőt jelent. Ez egyértelműen kifejezi, hogy milyen erje van a család összetartásának és milyen fontos is ez egészséged megőrzése érdekében.

feng

Mindenki valamilyen feladattal jön a világra, hogy megértsd a családod és a közvetlen környezeted, közeli barátaid viselkedését, el kell fogadnod azt a tényt, hogy nem ugyanazzal a céllal születtek ők meg, tehát az adott helyzetekre máshogy fognak reagálni, mint ahogyan azt Te tennéd.

Ezt legfőképp a közeli családtagok esetében nehéz néha elfogadni, de mindig tartsd szem előtt, hogy mindenki úgy reagál egy helyzetre, ahogyan valószínűsíthetően a legtöbbet tanulja belőle. Fontos a családi összetartás, és a megértés mert ez adja a lehető legnagyobb mindig megújuló energiát a számodra.boldog család LM

Tegyél sok-sok egészséges, kerek levelű, dús virágzatú növényt, vagy frissen vágott virágokat ebbe a sarokba. Figyelj arra is, hogy ha növények kiszáradnak, elhervadnak, azonnal dobd ki őket, mert azon túl, hogy kellemetlen szagot és lehangoló látványt nyújtanak, nagyon rossz hatással lehetnek a csíre, így ezen a részen az egészségünkre is! Minden kék és zöld színű dísztárgy, erősíti ezt a területet. Lehetnek ezek apró virág kaspók, vázák, parányi mécsesek, de akár szőnyegek, falvédők, képkeretek, egyéb számodra tetsző dísztárgyak is. Lehetnek például régi családi fotók, vagy ami számodra a családot egységet és egészséget szimbolizálják.

A rendetlenség ebben a részben is a csí összezavarodását okozza, ha gyakran kapsz el betegségeket mindenképp érdemes ezt a területet alaposan kitakarítanod. A polcokra, asztalra helyezhetsz ásványokat, kristályokat is amivel szintén a megfelelő módon tudod áramoltatni a csít.

Erősítsd meg a család és egészség területét, ha úgy érzed hogy valami baj van az egészségeddel, beteg vagy, vagy a családodból valaki beteg, családi kapcsolataid szeretnéd szorosabbra fűzni, úgy véled hogy mostanában keveset beszélgettek otthon, ha egyáltalán azt szeretnéd hogy összetartó legyen a családod.

Megerősítésnek használhatsz megfelelő feng shui kristályokat, egészséges növényeket, friss virágot, családról készült képeket, zöld és kék színben pompázó kristályokat, lápisz, lazurit, jáde vagy szodalit kristályokat, díszeket, fa elemű dísztárgyakat, fából készült bútorokat. Kedvezőtlenül hatnak erre a területre a sbathroom-decoration-ideas-bamboo-sticksötét színű bútorok is.

Amennyiben egészség és család sarkod véletlenül a WC területére esik, különös gondot fordíts a helyiség higiéniájára. A fedél mindig legyen lezárva hiszen ott távozik el a legtöbb életerő. Ezt a helységet is lehet dekorálni, fapolcokkal, színes életet és egészséget szimbolizáló képekkel.
A lakás ezen a területére teheted a házi áldásokat, védőszentek képeit is.

 

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>