numbers3_2

Születési szám az 5-ös

Tehetségesek és rendkívül érzékenyek. Kitűnő memóriával rendelkeznek szinte mindenre képileg emlékeznek, Színes egyéniségek, de negatív konstelláció esetén ezek a hangulatok gyors változása lehet rendkívül szeszélyes is.

Társaságban szeretik, középponti figura, mert jó a humora, mindenkivel barátságos és közvetlen, és elnéző más hibáival szemben. Az, akinek nem kell mindenért megdolgoznia, sok dolgot készen kap az életben – ezért lehet, hogy sokan irigykedhappy-womannek rá. Imád utazni, és szabadon felfedezni az világot, a monotonitást viszont nem tűri. Nagyvonalú, a pénzzel is – egyesek szerint felelőtlen -, de meg van győződve róla, hogy úgyis lesz pénze. Nem fél a változástól, és hamar tovább is lép, ha úgy érzi, hogy az adott élethelyzet már nem tud számára újat nyújtani.

Az 5-ös életútszámmal rendelkezők még kalandvágyó és nagyon kíváncsi emberek, akik szerint a személyes tapasztalat az élet legjobb tanítómestere. Sokan közülük nagyon intelligensek, szeretnek filozofálni, és spirituális beállítottságúak. Új ötletekkel, találmányokkal képesek pénzt keresni, jó a pénzügyi érzékük, mert ilyen téren is jó intuitív készségekkel rendelkeznek.

E szám szülötteinek mindenképp olyan pályát kell választaniuk, ahol a kitartásuk, intuiciós készségeik és precizitásuk is teret talál. Ne szorítsuk őket sorminta szerű helyzetekbe, mert nem viselik jól a kalitkát.

Ez is érdekelhet:

bamb A bambusz lakberendezési elem

______________________________________________________________
Lovely_illustration_of_Happy_family_behide_a_star_wallcoo.com  Eperkelét- a zord utonálló

______________________________________________________________
newchakraset1 Csaktisztítás