kristáyok3

Szerelem, párkapcsolat és a kristályok

Hogyan használjuk a kristályok erejét párkapcsolat teremtésére, vagy jobbá tételére?

rózsakvarc

Rózsakvarc kristály

Ha vágyunk a szerelemre mindenképpen használjunk szerelemhozónak rózsakvarcot, smaragdot, jádét, ezek a szívcsakrába kapcsolódnak és megnyitják számunkra ezt a fontos központot a szeretet adására és befogadására egyaránt. Ékszerként, elixírként lakásdíszként nyugodtan használhatjuk bármelyiket. A szerelem megerősítésére, az érzelmek kiteljesítésére a gyémánt vagy lápisz kristályok valók. A kötődést a szivárvány obszidiánnal erősíthetjük, de ne feledjük csak azokat a kötődéseket erősíthetjük meg, amik pozitív tartalommal vannak töltve. Ha a felek között gyakoriak a viszályok és csupán szerelemféltésből, féltékenységből vagy az elengedés teljes képtelenségéből fakadóan, tehát negatív töltettel használjuk a kötődés erősítésére mindenképpen visszafele sül el,

Krizopráz

Krizopráz

hiszen nem a pozitív energiákat szilárdítjuk meg a kapcsolatban, hanem a negatív viszályokat és a hiányérzetet erősítjük vele. A kristálygyógyászatot semmilyen esetben nem szabad negatív  irányban, vagy bármilyen szintű befolyásolásra használni, ez mindenképp karmikus negatív energiákat és következményeket vonz maga után.
Ha felfedezed magasban, hogy kapcsolati részen a bizalom kialakítása a legnehezebb és általában azért nem sikerülnek a párkapcsolataid, mert képtelen vagy megbízni a másik félben, bár ilyenkor tudnod kell hogy valójában önmagad elégségében nem bízol, akkor morganitot krizoprázt, gagátot, citrint használhatsz a bizalom felébresztésére, önbizalmadat saját magadba vetett hitet pedig az azurit, kalcit, muszkovit és a sárga topáz tölti fel a kellő energiával.
Ha a kapcsolatokban képtelen vagy a kompromisszumokra, és képtelen vagy elengedni a gyeplőt, hagyni hogy valaki csak

Citrin kristály

Citrin kristály

kényeztessen vagy bármit megcsináljon helyetted akkor színtelen vagy áttetsző opált, stromatolitot vagy lazuritot is használhatsz hogy megnyílhass mások előtt ilyen téren is. Az opál kiemeli nőiességed és gyengéddé is tesz.

Kapcsolati problémák esetén először mindig használjuk olyan kristályokat, amik segítenek tisztázni a konfliktus tárgyát, magát a konfliktust, majd így segítenek feloldani az érzelmekben is keletkezett feszültségeket. Ilyenek a levendulajáde, krizopráz és wardit kristályok. Ezek után használhatjuk a szívcsakranyitó és szeretetbomba kvarckristályokat a harmónia visszahozására és a szeretet energiák áramoltatására.

 

Ezek is érdekelhetnek:

ametiszt A kristályok programozása

__________________________________________________________

Smell-Essential-Oils Illóolaj kalauz – A mirtusz

______________________________________________________________

newchakraset1 Csakrateszt