kristáyok3

Szociális, munkahelyi, iskolai beilleszkedés a kristályok segítségével

Valljuk be nem könnyű, ha az ember egy vadonatúj közegbe kerül. Legyen az munkahely, iskola, vagy egy új lakhely. Senkit nem ismer, a szabályokat sem ismeri és alapvetően az emberek többségére igaz lesz azonnal, hogy valamiféle görcsös elfogadtatási kényszer lesz úrrá rajta ebben az idegen környezetben, még ha elsőre nem is veszi észre. Mindenki került már ilyen helyzetbe, biztosan izzadt a tenyere és

Füstkvarc

Füstkvarc

néha beragadt egy kisebb gombóc a torkán ha saját magát kellett egy új társaságban elfogadtatni. Nem kell aggódni, ez így van rendjén, egy csomó kristály van, amiket tudunk használni, hogy megkönnyítsük ezeket az érzelmi blokkokat, és segítsünk az energiáink pozitív irányban történő áramlásához. Ezt ugyanis minél előbb elérjük, annál könnyebben illeszkedünk be az adott társaságba és annál könnyebb és sikeresebbek leszünk az adott életút szituációban.

Kommunikációs blokkok oldására azuritot, akvamarint és a torokcsakra kék köveit türkizt, szodalitot, türkmint használhatsz. Ezek oldják a kommunikációs blokkokat és segítik az önkifejezést. Ha szónoki képességekre szeretnél szert tenni vagy nagyobb tömeg előtt kell beszélned stressz oldásnak, és a kommunikáció és

Citrin kristály

Citrin kristály

kifejezőkészséged fejlesztésére türkizt, howlitot kalcedont és füstkvarcot használhatsz. Magabiztosságot a citrin energiái közvetítenek számodra. Társadalmi beilleszkedést a solar plexus csakrához tartozó kristályok segítik, így a borostyán, a gránát, a jáspis.
A figyelem összpontosítását, főleg kimerült időszakban az achát, citrin fluorit és hematit erősíti. A sikert a borostyán vagy a gránát hozza meg számodra, a pénzügyeket a macskaszem és cinóber tereli a megfelelő mederbe. Az aranyberill és dioptáz segít meglátni és kiaknázni lehetőségeid, ha egy pillanatra elhomályosodott a célod a jáspis és zafír kikristályosítja számodra. Teljesítőképességed fokozására epidotot, peridotot, rubint és rodokrozitot is használhatsz, ha néha elkalandozik, figyelmedet pedig a helyes útra az achát, citrin, fuorit tereli. A kreativitásod a heliotrop és az achát, a csövesachát fokozza.

Rodokrozit kristály

Rodokrozit kristály

Munkamánia csökkentésére a márvány és az oolit való, vizsgadrukkra és megmérettetések stresszes körülmények ellensúlyozására rodonit ad biztonságérzetet.
Opált használhatsz még lámpaláz esetén, tökéletes feleléskor vizsgaidőszakban vagy előadások tartásánál.
És végül a hegyikristály, ami általános kiegyensúlyozottságot ad, ezt viselheted ékszerként, de az íróasztalra helyezve a hivatásodban biztosan sikeres, kiegyensúlyozott munkát fogsz véghezvinni.

 

Ezek is érdekelhetnek:

mos2 Mosógél házilag

_____________________________________________________

spirit4A tíz legspirituálisabb kép

______________________________________________________

mandala1 Színezhető mandalák