numbers3_2

Születési szám – 1 –

Mindenki bizonyos alap feladattal születik a Földre, akár mennyire áltatjuk magunkat, valóban mi irányítunk, de valahogy, valamilyen módon mindig olyan körülményekbe botlunk, amik egyféle dologra tanítanak minket. ezt az alapvető sorsmissziót, mint szimbolikus rendszert ki lehet számolni, méghozzá többféleképpen. A legegyszerűbb módja a sorsszám.

Sors-számodat születési dátumodból számolhatod ki. Sors-számodat úgy kapod meg, hogy születési dátumod számjegyeit össze kell adnod egészen addig, míg egyetlen alapszámmá nem képezed.

Ha születési dátumod 1982. 07. 13., akkor a következő módon add össze a számokat:

1+9+8+2+7+1+3=31 3+1=4,

Ebben az esetben tehát a sorsszámod a 4-es szám.
Az 1-es szám égitest megfelelője maga a Napot jelzi, azaz a teremtést, az elsőséget, a középpontot Ez a szám képvisel mindent, ami kreatív, egyedi és pozitív, férfierő.
Ha sorsszámod az 1, akkor minden bizonnyal nagyon sok benned az életerő, és az energia, a tenni akarás. Mindig minden pillanatban szeretsz élni és megmutatni magadat a világnak, és ehhez kellő energiával látott el a sors. Szerencsés vagy, hiszen vezetői képességekkel rendelkezel, és meg van hozzá a kellő önbizalmad, hogy folyton új dolgokat teremts – nem torpansz meg az első akadálynál. Büszke vagy, fontosak számodra a külsőségek, sokat adsz a látszatra. Szereted, ha az emberek felnéznek rád, hajlamos vagy az életet játéknak tekinteni. Hirtelen fellángolni lelkesedni de hamar át is fordulni ezen. Ha felbukkan egy probléma az életedben, akkor nem dugod a homokba a fejedet, hanem törekszel arra, hogy minél előbb megoldást találj rá. Az egyes szám maga a vezetést, a teremtést, az előljárást mutatja, így számíthatsz arra, hogy munkahelyeden vagy bármilyen csoportban előbb utóbb vezető pozícióra teszel szert, és ezért előfordul, hogy irigyek lesznek rád az emberek. A vezető pozícióval járó felelősség miatt azonban akár magányFreeosnak is érezheted magad. A lelki szabadság és a célok megvalósítása iránti igény motivál, ám kötnek a teremtés energiái felől érkező kötelességminták. Az elsődleges célod az, hogy megtanuld, hogyan lehetsz minden tekintetben, de főleg anyagilag és érzelmileg független másoktól.

Energiái, tenni akarása miatt többször süthetik rád az anyagias és túlzottan célratörő státuszt, ne feledd ilyenkor hogy céljaid a körülötted lévő emberekkel együtt, nem ellenük kell megtenned.

Az 1-es sors számú ember minden áron sikeres, vezető típus, főként anyagilag akar sikeres lenni, de vigyázz, ne csupán ezzel emeld befolyásod. Hajlamos lehetsz tárgyaknak tekinteni az embereket, birtokolni őket, valamint irigyek és megszállottak. Emellett a hűtlenségtől sem riadnak vissza, ha az előmozdíthatja a karrierjüket.

Az útjukról letért 1-es életútszámú emberek gyakran mentálisan beteg partnerekkel alakítanak ki egészségtelen kapcsolatot, és a végletekig ragaszkodnak ehhez a kapcsolathoz. Ha 1-es az életútszámod, és hasonló helyzetben vagy, akkor ez biztos jele annak, hogy nem a jó úton jársz afelé, hogy beteljesítsd az életcélodat, és elégedett legyél az életeddel.

Életút központi probléma:

Azt gondolod, hogy nem vagy elég tökéletes. Hajlamos vagy állandó elégedetlenségben élni, mert folyton jobbat és többet akarsz, néha erőszakosan törekszel a világ tökéletesítésére.
Meg kell tanulnod elfogadni a világot és a környezeted olyannak, amilyen, és belátni, hogy minden úgy ahogy van már eleve tökéletes: tanulásra, feladatokra teremtve, ugyanúgy mint te magad is.