címasor1

Út a boldogsághoz – 7 lépcsőfok a mindennapi életünk kiteljesedéshez

Amikor az ember elindul a spirituális fejlődés útján elkelrülhetetlenül találkozik néhány problémával. Ilyenkor megtorpanhatunk, elakadhatunk.
Összeszedtük Számotokra röviden, tömören hogy mik az átléphetetlen lépcsőfokok, hogy eljuss lelked teremtőképességének a teljességéig, azaz lelked boldogságához.

 

1. Arra koncentrálj ami van, ne arra ami nincs

Ha a boldogsághoz vezető útra szeretnél lépni ez az első lépcsőfok. Mindig és minden esetben arra kell koncentrálnod amid már megvan. Örülnöd kell, és hálásnak lenni ezekért az elért dolgokért .Minél többet tudsz felsorolni, minél többnek tudsz örülni rezgéseid annál inkább erre hangolódnak rá, így több elért pozitivitást tudsz behozni az életedbe.
Ha arra koncentrálsz ami nincs, vagy ami elmúlt akkor a hiányállapotra koncntrálsz, csodák pedig nincsenek. Csak azt kapod amire koncentrálsz.

happy-woman

2. Éld meg a pillanatot, élj a jelenben

Életed minden egyes pillanatában alkalmat kapsz arra, hogy érzéseiddel fokozd rezgésszintedet, így több élményt, pozitív hangulatot, személyt és eseményt tudsz behívni. Itt és most kell boldognak lenned ehhez, ha néha nem is tűnik könnyűnek. A feladat hogy midndig minden pillanatban éld meg az érzéseid. Ha épp mérges vagy haragos vagy engedd ki, engedd szabadon, és ha távozott cseréld fel boldog érzésre. Éld meg minden pillanatod, merd szabadon engedni rezgéseid.

 

3. Ne félj kifejezni az érzéseid

Minden érzés mögött egy tanulnivaló esemény rejlik. Még a negatív érzéseink mögött is. A negatív érzés akkor fordítható előrevivő energiává, ha az érzelemben rejlő tanulnivalót felismerjük. Ez néha nem könnyű, de cserébe hatalmas megkönnyebbülést és pozitív rezgésállapotot kapunk, ami nagyban emeli teremtőerőnket.sunset
A tiszta, pozitív érzéseink kifejezése eredendően termeli pozitív élettapasztalatainkat és bevonzza a testi lelki bőséget.

 

4. Egyszerűen vállald azt amit szeretnél.

A boldogsághoz vezető úton meg kell tanulnod azt, hogy vállald azt amit valójában szeretnél. Néha nem egyszerű kiigazodni az érzéseink világában, de feladat, hogy vállald azt az egyszerű tényt, hogy meg kell különböztesd saját vágyaid a mások által felállított kötelességektől.
Ha boldog szeretnél lenni itt az ideje hogy megkülönböztesd és vállald igényeid.
Egyszerűen mond ki mi az amit szeretnél és mi az amit nem szeretnél. Valójában, odabent, mélyen mit érzel.

 

5. Vállald a felelősséget a történéseidért.

Minden ami körülötted történik, azért történik, hogy valamire tanítson. Valamire felhívja a medfigyelmed. Nincs kibúvó, tudnod kell olvasni a jeleket ahhoz, hogy felismerd mi az amit számodra tanítani akar a sors. Minden egyes történést mi magunk hívunk be az életünkbe, gondolkodjunk el rajta, hogy mi miért történik.

 

6. Tudatosan letesszük sajt korlátainkat és félelmeinket.

Tele vagyunk gyermekkorunk óta belénknevelt ,vagy tévesen félreértelmezett óvó intelmekkel, amik felnőtt korunkra leginkább korlátaink lesznek, nem a védőhálónk. Ilyen a ne mássz fára mert leesel, ami egyenlővé válik idővel azzal, hogy ha fára mászol leesel. Ha maradéktalanul boldogok szeretnénk lenni tudatosan meg kell keresni ezeket a belénk ivódott korlátokat, és tudatosan, fokozatosan letenni. A félelmeink elsősorban azért vannak, hogy legyőzzük őket.

 

7. Engedd el azt amire már nincs szükséged

Rezgésszinted emelkedésével, és karmád beteljesülésével elérhetsz olyan pontokat ahol el kell engedned személyeket, helyeket, barátokat. Ez néha fájó lehet, de bízz abban, hogy minden csak addig tart, amíg szükséges, egy pillanattal sem tovább. Ha megint szükségetek lesz egymásra a kapcsolat újraszövődik. Ha nincs egymás felé tartó energiátok nincs dolgotok együtt. Akadhatnak olyan személyek is akik nem veszik fel az utat a boldogsághoz, bármennyire is fáj, őket is el kell engedd. Csak a hasonló rezgésszámú egyének, hasonló tanulságokkal haladhatnak azonos úton, azonos cél felé.