Hamarosan a mozikban a Rontó Ralph 2!

0
638

Megjelent az előzetese a filmnek, kedvcsinálóként, hiszen az elsõ rész is világszerte sikereket ért el. Igaz a magyar mozilátogatók nem voltak azért annyira elragadtatva tõle. Talán mert többet vártunk volna abból, ami a videójátékok világában történik. Az elsõ részben megjelent szereplõk, és azok kalandjai viszont annyira szórakoztatóra sikerültek, hogy lebilincselték a nézõket a moziban.

Az alkotók ezek után úgy gondolták, jöhet a folytatás! De igazán sokat nem árultak el még a Rontó Ralp 2-rõl, legyen az majd igazi meglepetés. Az elõzetes tehát, egy olyan kedvcsináló, amelyben csak villanásnyi részleteket láthatunk a filmbõl, de ezek után úgy érezhessük, hogy ezt meg kell néznünk!

Az új résznek már az alcíme is sokatmondó, Ralph lezúzza a netet. Természetesen a fõszereplõ Rontó Ralph mellett feltûnik újra ebben a részben is a barátnõje Vanellope von Cukk valamint Javíts meg Félix és Calhoun is. Ám ami különlegessége ennek a történetnek, hogy olyan Disney hercegnõket sorakoztat fel, akiket eddig megismerhettünk a stúdió mozifilmjeibõl, mint például,Rapunzel, Mulan vagy a Jégvarázsból Elsa, s mindezek ráadásul eredeti hangon szólalnak meg.
A másik remek ötlet a filmben, hogy a Star Warsos geg sem maradhat el, mivel Anthony Daniels is feltûnik benne C-3PO-ként .

Már nem sokat kell várni tehát a film rajongóinak, hiszen A Ralph lezúzza a netet, vagyis a Rontó Ralph 2. november 22-én megérkezik a hazai mozikba is!