POCOYO és barátai mese sorozat

0
858
Pocoyo

Pocoyo egy csintalan, kíváncsi és minden kalandra elszánt kisfiú. A sodró lendületű, szórakoztató mese sorozat nézői olyan alapértékekkel találkoznak, mint a tolerancia, tisztelet, szeretet, hűség és barátság.

A főszereplő, Pocoyo mellett megjelennek elválaszthatatlan barátai: Elly, az elefántlány, Pato a kacsafiú, Loula a kiskutya, Szundimadár, Szundimadárka, Valentina a kis hernyó és Polip. Pocoyo világában játékos formában ismerkednek az óvodáskorúak az őket körülvevő mindennapi dolgokkal, színekkel, számokkal, formákkal.

A vidám, népes társaság kreativitásra és interakcióra serkenti a legkisebb nézőket, de a felnőtteknek is garantált szórakozást ígérnek a 7 perces epizódok.

 

Megvásárolható Pocoyo ajándék termékek

A KEDDshopban 27 centiméteres plüss formában is megtalálhatjátok a kedves mesefigurákat, Pocoyót, Ellyt és Patót. De ha egy szuper kis bőröndre lenne szükségetek a családi utazásokhoz, a keményfedelű Pocoyo kisbőrönd praktikus útitárs. A Pocoyo matricák mellett más is biztosan belefér. Sehova ne menjetek például Pocoyo tépőzáras darts játék és Pocoyo formabedobó gömb nélkül. Ezek aztán a legjobb játékok a tesóval!

A legeslegkisebbeknek a Pocoyo babakönyvet és a Pocoyo figurás fürdőjátékokat, azoknak pedig, akik szeretik a fejtörőket, a Pocoyo puzzle-t és a foglalkoztató füzetet ajánljuk.

Felhívjuk a figyelmeteket arra is, hogy bármikor megnézhetitek a Pocoyo meséket, hisz DVD-n is megjelent. Az első évadot díszcsomagolásban magatoknak, de akár ajándékba is beszerezhetitek. És ha már az ajándékoknál tartunk, összeállítottunk nektek két Pocoyo ajándékcsomagot is. Nézzétek meg a www.keddshop.hu oldalon!